Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

JORDBRUGSMASKINFØRER

Vi søger dig, der motiveres af at få ansvar og som har god struktur i både planlægning og løsning af opgaver.

JORDBRUGSMASKINFØRER TIL KREATIV PLANTESKOLE

Da en af vores erfarne maskinførere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi den rette kollega for tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger dig, der motiveres af at få ansvar og som har god struktur i både planlægning og løsning af opgaver. Vores produktion består af færdighække og vores maskinpark består derfor i vid udstrækning af specialkonstruerede maskiner og traktorer.  Det er vigtigt, at du har god teknisk snilde og forståelse, og du kan få indflydelse på de hjemmebyggede maskiners videre udvikling.

Vi er Skandinaviens førende producent af eksklusive færdighække – et koncept, der markedsføres under navnet PRIMA FÆRDIG HÆK®, og vi er inde i en spændende udvikling og vækst. Dine arbejdsopgaver vil primært være at føre maskiner herunder den daglige vedligeholdelse, af de maskiner som du fører.  Du vil bl.a. komme til at tage dig af store dele af virksomhedens sprøjteopgaver med vores nye portalsprøjtetraktor, som du også bruger til at lave den praktiske del af vore forsøg med biologiske midler.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du har maskinfører-erfaring fra anden jordbrugsproduktion, og at du derfor kan arbejde selvstændigt og ansvarligt med egne opgaver.  På sigt bliver du forhåbentligt også en som hjælper dine kollegaer med at læse opgaver på tværs af virksomheden. I forbindelse med sprøjteopgaverne vil vi sætte stor pris på, at du er fleksibel arbejdstidsmæssigt.  Sprøjtecertifikat er et krav i stillingen og det er en fordel at du også har truckcertifikat. Vi har andre nationaliteter på virksomheden, så det er en stor fordel, at du behersker simpelt engelsk sprogligt.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et godt team, som er gode til at samarbejde. Vi er nytænkende og kreative med højt til loftet, og du vil få et stort ansvar, handlerum og frihed i dit daglige arbejde. Er du interesseret i at lære os bedre at kende eller høre mere om stillingen, så send en ansøgning til [email protected] – vi søger en som kan tiltræde hurtigst muligt og behandler ansøgninger løbende og fortroligt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et super team, der værdsætter teamspirit på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Vi er nytænkende og kreative med højt til loftet, og du vil få et stort ansvar, handlerum og frihed i dit daglige arbejde.

Er du interesseret i at lære os bedre at kende? Så gå på opdagelse her på hjemmesiden, besøg vores YouTube-kanal eller læs mere om vores produktion her.

SEND EN ANSØGNING
Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til [email protected] – vi søger en som kan tiltræde hurtigst muligt og behandler ansøgninger løbende og fortroligt.

Du er meget velkommen til at ringe til indehaver, Lars Strarup, på tlf. 4031 8055 for at høre mere om os og stillingen.

færdighæk mark