Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Leveringsdetajler

Levering

Planterne afsendes fra vores planteskole dagen før levering. Leveringsdagen vælger du selv, når du bestiller på webshoppen. Vi leverer alle hverdage. Planterne bliver levereret mellem 08.00-17.00. Planterne er oftest fremme inden kl. 14 på den valgte leveringsdato, men du skal være opmærksom på, at levering kan forekomme frem til kl. 17.00.

Vi samarbejder med flere forskellige fragtfirmaer, men langt de fleste planter leveres med vognmænd, der er tilknyttet Dansk Distribution.

Levering foregår normalt med større biler (sættevogne), og planterne sættes af med løftevogn på fast og robust grund – såsom betonfliser eller asfalt. Er underlaget ikke holdbart nok til sættevognens vægt, er det kundens eget ansvar at gøre opmærksom på dette ved levering.

Såfremt andet ikke er oplyst, sætter vognmanden planterne uden for den ønskede leveringsadresse uden kvittering. Du er derfor ikke nødsaget til at være hjemme ved levering. Vær dog opmærksom på, at ansvaret for planterne overgår fra Møllegårdens Planteskole ApS til dig i det øjeblik, planterne er sat af på din adresse.

Såfremt du ønsker anden form for levering, skal du kontakte os mindst fire dage forud for levering, så vi sammen kan aftale det fornødne.

Fragt

Fragten til Jylland og brofaste øer i Danmark er gratis. Vores fragtaftale er betinget af, at vognmanden frit kan planlægge udkørsel af gods på dagen for levering. Derfor har chaufføren lov til at stille leverancen uden kvittering.

Til ikke-brofaste øer er levering til havnekajen på fastlandet inkluderet i prisen. Det er vores erfaring, at det oftest er billigst blot at få leveret planterne til havnekajen og herefter hyre en lokal vognmand til sidste del af turen. Ønsker du dette, skal du indtaste kajpladsen på fastlandet som værende leveringsadressen.

Lyder ordren på et større antal planter, kan du kontakte os, så vi sammen kan finde den billigste og nemmeste fragtløsning til dig.

Kontakt os venligst i forbindelse med ordreafgivelse, hvis du har særlige ønsker til levering.