Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

3 års grogaranti

Grogarantien er gældende for alle planter fra PRIMA FÆRDIG HÆK®. Det betyder, at vi, kvit og frit, leverer en ny plante, hvis du oplever, at en af dine planter mistrives eller dør inden for tre år, så længe vores plante- og pasningsvejledningen er fulgt.

Hvad betyder grogaranti hos PRIMA FÆRDIG HÆK?

Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® stræber vi altid efter at opfylde vores vision om at levere kvalitetsfærdighæk. Vores grogaranti er et løfte om kvalitet og tryghed, der gælder for alle planter i vores sortiment, såfremt vores nemme plante- og pasningsvejledningen er fulgt korrekt.

Hvad betyder dette for dig?
Det betyder, at når du handler hos os, kan du være sikker på, at dine hækplanter er i gode hænder fra start til slut.

Vi er dog klar over, at der kan opstå uforudsete situationer. Derfor, hvis du skulle opleve, at en eller flere af dine planter mod forventning ikke trives eller desværre går til inden for tre år, erstatter vi kvit og frit disse planter.

Hvad skal du gøre?
Vi medsender vores plante- og pasningsvejledning, som du skal følge korrekt. Derudover er det meget vigtigt, at du kontakter os øjeblikkeligt, hvis noget bekymrende opstår, så vi har mulighed for at udøve ’førstehjælp’ og forhåbentlig få trivslen tilbage i planterne. Send os en mail på [email protected] med billeder af bekymringen. Billederne, du vedhæfter i mailen, må gerne være billeder af hækken tæt på, og et billede taget på afstand, så vi kan se hækkens omgivelser.
For at gøre brug af grogarantien, skal du kontakte os så snart, problemerne kan konstateres. Hvis du først kontakter os længe efter, at skaden er konstateret, kan vi desværre ikke vide, hvad der er hændt med planten. I sådan et tilfælde, vil vi derfor ikke have mulighed for at tilbyde dig grogaranti. Det er derfor vigtigt, at du kontakter os så snart, du har mistanke om problemer med din hæk.

Sker det, at hækplanter som vi har plantet for dig mistrives og erstattes af vores grogaranti, så sørger du selv for plantningen af erstatningsplanterne. Vi erstatter nye planter og fragten af disse.

Bemærk venligst: Det er dog vigtigt at bemærke, at grogarantien ikke dækker frostskader og tørkeskader. Vi opfordrer vores kunder til at følge vores rådgivning om korrekt pleje og vedligeholdelse for at sikre, at deres planter trives bedst muligt.

Altid den samme tæthed og volumen - uanset højde

Med en færdighæk fra PRIMA FÆRDIG HÆK® er du garanteret den ultimative kvalitet inden for hækplanter. Vores PRIMA FÆRDIG HÆK®-planter får påsat en PRIMA FÆRDIG HÆK® label, det indikerer at den har gennemgået en skrap kvalitetskontrol. I vores kvalitetskontrol udvælger vi nøje de planter, som har den rette forgrening, volumen, tæthed og vækst.

Det betyder, at du er garanteret den samme tæthed og kvalitet i planten uanset, hvilken højde, du bestiller. Hækplanten bliver altså ikke tyndere eller mindre voluminøs i 125cm højde sammenlignet med eksempelvis 180cm.

Grogaranti
Vi tager kvalitet seriøst

Kvalitetsgaranti

Vi tager kvalitet meget seriøst, og som Skandinaviens førende producent af færdighæk arbejder vi hele tiden på at give vores kunder den største tryghed og know-how i beslutningsprocessen. Derfor er vi gået skridtet videre og har formuleret en række kvalitetsstandarder for vores bøge- og ligusterhække, og vi garanterer naturligvis, at hækkene lever op til disse, når de leveres hos dig. Vores kvalitetsstandarder er udarbejdet i samarbejde med adjungeret professor i Parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen. Standarderne har vi udarbejdet for at gøre det nemmere for dig at få et bedre indblik i, hvad du kan forvente dig af hækkenes størrelse, forgrening, rødder m.m. Du kan se alle kvalitetsstandarderne lige her.

Se også hele det spændende, grønne færdighæk-sortiment lige HER.

Cecilie-bøg-150cm(1000×787)