Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

PRIMA FÆRDIG ligusterHÆK

Ligusterhækken er en af de mest populære blandt vores hækplanter. Liguster kendetegnes ved dens tæthed og evne til at trives i forskellige jordtyper og klimaforhold. Her kan du gå på opdagelse i vores sortiment af færdige ligusterhække, som er dyrket med omhu og ekspertise.

shipping

Gratis fragt

På alle ordrer uanset pris

calendar

Hurtig levering

Vælg selv leveringsdagen ved betaling

clock

Spring ventetiden over

Få grønt privatliv uden 5 års ventetid

leaf

Grogaranti

Sund hæk eller pengene tilbage

Ligusterhæk

Mere end bare en færdighæk

Når du køber en liguster færdighæk fra os, får du ikke blot grønt og naturligt privatliv i din have. Du får et æstetisk element til din have, som tilføjer skønhed og glæde til dine udendørs omgivelser. Vi tilbyder forskellige ligusterhække, der imødekommer forskellige præferencer. Dit valg af ligustersort afhænger af dine ønsker til ligusterhækken.

PRIMA FÆRDIG HÆK®

PRIMA FÆRDIG HÆK® er vores fuldvoksne ligusterhæk af højeste kvalitet, som gør det muligt at springe 5 års ventetid over. PRIMA FÆRDIG HÆK® er nøje udvalgt i vores kvalitetskontrol på marken, hvor kun de ligusterhække med mest fylde og volumen bliver mærket som PRIMA FÆRDIG HÆK®. Du får altså en ligusterhæk, som allerede fra leveringsdagen har den tæthed, som kendetegner PRIMA FÆRDIG HÆK

HERKULES HÆK®

HERKULES HÆK® er vores ”næsten fuldvoksne” ligusterhæk og er et alternativ til PRIMA FÆRDIG HÆK. Her får du en ligusterhæk, som stadig er i udvikling og endnu ikke har opnået samme fylde og tæthed som PRIMA FÆRDIG HÆK®, men som vil opnå samme kvalitet i løbet af ca. 2 år. Vores HERKULES HÆK® er derfor et billigere alternativ til PRIMA FÆRDIG HÆK® til dig, som ikke har behov for en tæt og fyldig ligusterhæk med det samme.

Uanset hvilken sort, du vælger, sikrer vores grogaranti dig, at din hæk trives og opnår den kvalitet, som er vores kendetegn. Som et tilkøb kan vores lokale samarbejdspartnere formidle plantningen, så din liguster plantes korrekt.

HERKULES HÆK vs. PRIMA FÆRDIG HÆK

Liguster færdighæk på vej til dig

At bestille en liguster færdighæk hos os er en enkel og hurtig proces. Du skal blot vælge en liguster færdighæk fra vores sortiment, fastlægge leveringsdatoen og grave en planterende på 40 cm i bredden og 30 cm i dybden. Så er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Vælg ligusterhæk

Vi har gjort det nemt for dig at få en liguster færdighæk. Vælg den, der passer til dine ønsker.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Ligusterhækken leveres til dig. Du vælger selv datoen for levering, når du bestiller. Leveringstiden er 2 hverdage.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

At plante ligusterhækken er nemt. Læs vores vejledning, og 1-2-3 er der en flot hæk.

Skal vi plante din ligusterhæk for dig?

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med din nye ligusterhæk. Derfor tilbyder vi at plante din nye færdighæk for dig for et ekstra gebyr. Gebyret vil afhænge af, hvor du bor, og kan ses, når du bestiller din ligusterhæk. Du vælger selv en dato, hvorefter du bliver kontaktet senest 2 hverdage efter din bestilling med en endelig bekræftelse.  

På leveringsdagen sikrer vores professionelle anlægsgartnere, at din nye PRIMA FÆRDIG HÆK® eller HERLUKES HÆK® bliver plantet korrekt. Hvis du er i tvivl, om forholdene i din have er optimale, anbefaler vi dig at tilkøbe et vær-på forkant-besøg. Efter et besøg af en af vores anlægsgartnere, vil du kunne handle på nødvendige forhold for at få succes med din ligusterhæk.   

Flytning af en LIGUSTRUM VULGARE LIGA