Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Om HERKULES HÆK®

HERKULES HÆK® er den næstbedste løsning på markedet efter PRIMA FÆRDIG HÆK®, når det kommer til grøn hækafskærmning.

HERKULES HÆK

‘Næsten’ færdige hæk

HERKULES HÆK® er næsten ‘færdig’ hæk, og fungerer således som vores alternativ eller ’lillebror’ til de fuldvoksne, voluminøse og eksklusive hækplanter PRIMA FÆRDIG HÆK®. Hvis du er i en situation, hvor du ikke har brug for en meget tæt og fyldig hæk lige med det samme, men heller ikke vil vente flere år på en, så er HERKULES HÆK® den næstbedste løsning på markedet efter PRIMA FÆRDIG HÆK®, når det kommer til grøn kvalitetsafskærmning.

Når du overvejer, om du har behov for enten en HERKULES HÆK® eller PRIMA FÆRDIG HÆK® skal du altså opveje, om du har behov for en tæt og afskærmende hæk med det samme eller om du sagtens kan vente et par år på, at hækken vokser sig rigtig tæt. HERKULES HÆK® tager ca. 2 år om at vokse sig til en smuk forgrenet hækflade i niveau med PRIMA FÆRDIG HÆK®.

Så 2 år er altså dén konkrete tidsforskel, som du skal forholde dig til i overvejelsesprocessen. Du kan i videoerne her se, hvordan tæthedsforskelen er på vores to kvaliteter.

HERKULES HÆK vs. PRIMA FÆRDIG HÆK

Forskellen på HERKULES HÆK® og PRIMA FÆRDIG HÆK®?

Nu tænker du måske følgende? Betyder det, at HERKULES HÆK® er en dårligere plantekvalitet sammenlignet med PRIMA FÆRDIG HÆK®? Får du aldrig en lige så tæt og fyldig hæk, som en PRIMA FÆRDIG HÆK® både er fra dag ét, og udvikler sig til med årene? Det korte svar er, nej det får du også, når du køber en HERKULES HÆK®. Du venter bare et par år mere på samme resultat. HERKULES HÆK® vokser op i samme produktion og på samme marker som vores produktion af PRIMA FÆRDIG HÆK®. HERKULES HÆK® er således alle de hækplanter, som ikke lever op til at få den kendte PRIMA FÆRDIG HÆK® kvalitetslabel, når vi mærker planterne op, og kategoriserer dem, inden afsendelse. Efter to år har vores produktion af HERKULES HÆK® således udviklet sig til og bliver solgt som PRIMA FÆRDIG HÆK®.

Kvalitetsplanter = succesfuld etablering

HERKULES HÆK® leveres klippede i fire forskellige højder. Højden på hækplanterne er målt fra jordfladen og op til hækkens top – klumpen tæller altså ikke med i vores højdeangivelse. Leveringsdatoen vælger du selv ved bestilling, og leveringstiden er 2 hverdage. Hækplanterne kommer med jordklump, hvilket betyder, at du får hele plantens stærke rodnet med ved levering. Det sikrer, at du får succes med etableringen af dine planter, fordi hækken har super fordelagtige forudsætninger for at ’få fat’, og begynde at vækste videre hjemme hos dig.

Sammenlignet med eksempelvis barrodsplanter eller almindelige hækplanter får du altså en langt stærkere og mere ‘moden’ plante, hvilket er et vigtigt succesparameter ift. til spørgsmålet om, hvorfor HERKULES HÆK® og PRIMA FÆRDIG HÆK® er så sikkert at plante og så let at få succes med.

Når du planter HERKULES HÆK® er du samtidig omfattet af vores 3 årige grogaranti såfremt plante- og pasningsvejledningen, som vi har udarbejdet til PRIMA FÆRDIG HÆK®, er fulgt korrekt. Læs mere om vores grogaranti lige her.