Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Færdig bøgehæk

Bøgehækken er en smuk og frodig hækplante, som kendetegnes ved dens evne til at holde på bladene hele året rundt, og som skifter farve alt efter årstiden. Bøgehækken er derfor en utroligt populær hækplante, som sikrer grønt og naturligt privatliv i din have hele året rundt. På denne side finder du vores arter af vores færdige bøgehække.

shipping

Gratis fragt

På alle ordrer uanset pris

calendar

Hurtig levering

Vælg selv leveringsdagen ved betaling

clock

Spring ventetiden over

Få grønt privatliv uden 5 års ventetid

leaf

Grogaranti

Sund hæk eller pengene tilbage

Færdighæk

Eksklusiv og naturlig bøgehæk

Med en bøgehæk fra PRIMA FÆRDIG HÆK® får du en eksklusiv hæk til din have, som vil pryde dit øje hver eneste dag hele året rundt. Alt efter dine behov finder vi den helt perfekte art og størrelse bøgehæk til dig, som vil tilføje skønhed og idyl til din have.

PRIMA FÆRDIG HÆK®

Kun vores fuldvoksne bøgehække af højeste kvalitet bliver mærket som PRIMA FÆRDIG HÆK® ved vores skrappe kvalitetskontrol på marken. PRIMA FÆRDIG HÆK® har den største fylde og volumen med en kvalitet, som kun kan opnås ved professionel dyrkning og pleje. Du springer 5 års ventetid over og får en bøgehæk, som allerede fra leveringsdagen har den tæthed som kendetegner PRIMA FÆRDIG HÆK®.

HERKULES HÆK®

Bøgehækkene, som stadig er i udvikling i marken og endnu ikke har opnået samme fylde og tæthed som PRIMA FÆRDIG HÆK®, bliver mærket som HERKULES HÆK®. I løbet af 2 år vil din HERLUKES HÆK® have udviklet sig til en bøgehæk med samme kvalitet og fyldighed som PRIMA FÆRDIG HÆK®.

Du er altid dækket af vores grogaranti uanset hvilken hækplante du vælger. Vi går ikke på kompromis med vores eksklusive kvalitet og garanterer altid 100 % tilfredshed med din nye og smukke færdige bøgehæk.

HERKULES HEKK vs. PRIMA FERDIG HEKK

Færdig bøgehæk på vej til dig

At bestille en færdig bøgehæk hos os er en simpel og hurtig procedure. Du behøver blot at vælge en bøgehæk fra vores udvalg, angive leveringsdatoen og grave en planterende med målene 40 cm i bredden og 30 cm i dybden. På denne måde er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Vælg bøgehæk

Vi har gjort det nemt for dig at få en bøgehæk. Vælg den, der passer bedst til dig.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Bøgehækken leveres til dig. Du vælger selv leveringsdatoen, når du bestiller. Leveringstiden er 2 hverdage.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Plantning af bøgehækken er nemt. Læs vores vejledning, og 1-2-3 er der en flot bøgehæk.

Bestil plantning af bøgehækken

Vores vigtigste mål er din fulde tilfredshed med den nye bøgehæk. Derfor tilbyder vi at tage os af plantningen af din bøgehæk som et tilkøb. Prisen for tilkøbet afhænger af hvor mange meter, du skal have plantet og kan ses ved bestilling af din bøgehæk. Du vælger selv en passende dato, og senest 2 hverdage efter din bestilling vil du modtage en endelig bekræftelse. Vores erfarne anlægsgartnere sørger på leveringsdagen for korrekt plantning af din PRIMA FÆRDIG HÆK® eller HERLUKES HÆK®.

Hvis du er i tvivl om forholdene i din have, anbefaler vi et vær-på-forkant-besøg, hvor en af vores anlægsgartnere kan rådgive om nødvendige tiltag for at sikre succes med din bøgehæk.

Avnbøg Vinter Premium