Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

search-cover

Sortiment

Udforsk vores udvalg af hæktyper, der spænder fra den tætte og eksklusive PRIMA FÆRDIG HÆK® til den buskede og biodiverse PRIMA FÆRDIG VILDHÆK®.  Vi tilbyder også HERKULES HÆK® til dig, der kan vente et par år på at få en tæt hæk. Vores fyldige buske giver en alternativ løsning til at tilføje blomstrende karakter til din have. Og med vores udvalg af andet hæksortiment fra udvalgte leverandører er du sikret hækplanter af høj kvalitet. Under de forskellige hæk-kategorier, finder du også oversigten, over hvilke hæktyper du kan vælge i de forskellige kvaliteter.

PRIMA FÆRDIG HÆK®

Er du på udkig efter tætte og eksklusive hækplanter? Så anbefaler vi, at du udforsker vores udvalg af PRIMA FÆRDIG HÆK®. PRIMA FÆRDIG HÆK® sikre dig øjeblikkelig privatliv allerede fra første dag, da du får leveret en tæt hæk i din ønskede højde. Den tætte og fyldige PRIMA FÆRDIG HÆK® fås i mange forskellige højder alt fra 100cm til 220cm bl.a. sorterne bøg og liguster. Tætheden og kvaliteten af PRIMA FÆRDIG HÆK® er gennem forskning, i samarbejde med adjungeret Professor i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen, standardiseret – hvilket sikrer den højeste kvalitet og tæthed til dig som kunde. På alle vores færdighække i denne kategori finder du et certifikat, der er markeret på planten.

PRIMA FÆRDIG HÆK – med top

Er du på udkig efter færdighæk hvor toppen ikke er klippet, så vil vi anbefale dig at du kigger på vores PRIMA FÆRDIG HÆK med top. Det er ligesom vores tætte og voluminøse PRIMA FÆRDIG HÆK, men med en lille forskel – toppen af stammen er ikke klippet. PRIMA FÆRDIG HÆK med top er for dig, der ønsker en gennemgående stammetop, og ønsker hækken skal vokse sig højere end den er ved levering. Vi holder naturligvis stadig den samme pålidelige kvalitet som altid.

HERKULES HÆK®

HERKULES HÆK® er ’næsten’ færdighæk. Hvis du har du mere tid, og kan vente omkring to år på en tæt og fyldig hæk, så skal du tage et kig på vores udvalg af HERKULES HÆK®. HERKULES HÆK® og PRIMA FÆRDIG HÆK® vokser side om side i den fynske muld, dog så opnår HERKULES HÆK® ikke de strenge kvalitetskrav, der er, for at blive kategoriseret som PRIMA FÆRDIG HÆK®. Når du overvejer, om du har behov for enten en HERKULES HÆK® eller PRIMA FÆRDIG HÆK®, skal du altså opveje, om du har behov for en tæt og afskærmende hæk med det samme, eller om du sagtens kan vente et par år på, at hækken vokser sig rigtig tæt. Har du to års ventetid, så kan du med HERKULES HÆK® sikre dig en tæt og veletableret hæk. Læs mere om forskellen på PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK.

PRIMA FÆRDIG VILDHÆK

Hvis du ønsker et mere vildt og fyldigt udtryk, så er vores udvalg af PRIMA FÆRDIG VILDHÆK® helt sikkert noget for dig. PRIMA FÆRDIG VILDHÆK® er designet til at gro vildt og busket, hvilket giver en mere organisk atmosfære i din have. Hækken kræver ikke så meget vedligeholdelse og klipning som PRIMA FÆRDIG HÆK® og andre færdighæk. I modsætning til det veltrimmede kvalitetsudtryk, du får med en PRIMA FÆRDIG HÆK®, så kan med en vildhæk skabe en hæk der kan stå uklippet og blomstre. PRIMA FÆRDIG VILDHÆK® skaber et naturligt levested for forskellige dyrearter som fugle og insekter, og bidrager derved til at øge biodiversiteten.

Fyldige buske

Hvis du leder efter en smuk løsning til at tilføje afskærmning og liv i din have, kan du med fordel se på vores udvalg af fyldige buske til din have. I modsætning til PRIMA FÆRDIG HÆK®, er vores fyldige buske ikke klippet og kan stå solitært. De fyldige buske kræver ikke samme vedligeholdelse som den klippede PRIMA FÆRDIG HÆK®, hvilket gør dem ideelle til at skabe hyggelige og blomstrende omgivelser i din have. Fyldige buske har mange anvendelsesmuligheder, du kan plante dem solitært, bruge dem som et grønt læhegn eller på netop den måde, der passer ind i dit haveliv. En væsentlig forskel i produktionen mellem vores fyldige buske og PRIMA FÆRDIG HÆK® er, at de behandles anderledes ved klipning. Solitærbuske bliver klippet for at opnå en tæt grenstruktur, men bliver klippet til at have en mere buskagtig form, i modsætning til PRIMA FÆRDIG HÆK® der bliver klippet for at danne en tæt og lige hækflade.

Andre / Andet hæksortiment

Vores andre hække leveres fra faste nøje udvalgte kvalitetsleverandører. Med denne færdighæk får du også en kvalitetsfærdighæk, der overholder de kvalitetskrav, vi stiller til vores leverandører. Det mangeårige samarbejde med vores udvalgte leverandører, har gjort det muligt for os at sikre stabile leveringer. Vi kontrollerer omhyggeligt kvaliteten af planterne og efterfølgende sørger for de kommer sikkert frem til dig som kunde. Denne færdighæk er ikke en del af vores PRIMA FÆRDIG HÆK® sortiment, som vi selv producerer på Fyn, men en særlig udvalgt og anbefalelsesværdig kvalitet. Hvis du på vores webshop ikke ser netop den størrelse og højde, du har brug for, kan du altid kontakte vores salgsteam, så undersøger vi mulighederne for dig.

Produktkategorier

PRIMA

PRIMA FÆRDIG HÆK

placeholder

PRIMA FÆRDIG HÆK med top

HERKULES HÆK

HERKULES HÆK

placeholder

PRIMA FÆRDIG VILDHÆK

placeholder

FYLDIGE BUSKE

placeholder

ANDRE

tilbehørsprodukter

TILBEHØRSPRODUKTER

Finder du ikke det du søger?

Er du på udkig efter andre hække?

Søger du efter nogle bestemte hækplanter/buske/højder, som du ikke finder på vores hjemmeside? Så er du altid velkommen til at kontakte os via mail med din forespørgsel.

Vi har nemlig et varierende sortiment bestående af f.eks. buskede hække, solitærbuske, eksklusive søjler, store læhegnsplanter og hæk i specielle størrelser m.m. Vi har f.eks. uklippede store bøgeplanter og avnbøgeplanter på 3-4 meter og bøgesøjler på op til 4 meter. Send derfor gerne en forespørgsel til [email protected], så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Andre hække