Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Ledige stillinger

Hvis vi ikke er på udkig efter den stilling, du søger, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected].

Maskinførerelev

ER DU VORES NYE MASKINFØRERELEV?

Brænder du for at lære at køre med special-byggede maskiner i en kreativ jordbrugsvirksomhed, hvor du kan få indflydelse på de hjemmebyggede maskiners videreudvikling? Så er PRIMA FÆRDIG HÆK® det rette sted at tage en del af din uddannelse.

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor der altid er travlt, og hver dag byder på mange forskellige og varierende arbejdsopgaver. Efter endnu et år med stor vækst i virksomheden stiller dette også store krav til medarbejdernes organisering og opfindsomhed i dagligdagen, og vi holder meget af gode idéer. Du bliver en del af en arbejdsplads med masser af godt humør og gode kollegaer, og du kommer til at arbejde med en maskinpark, der både består af traktorer og unikke, specielkonstruerede maskiner. I produktionen benytter vi GPS-styring i vores maskiner.

Din dagligdag foregår i tæt samarbejde med kollegaer i både produktionen, ekspeditionen og på værkstedet. Det er en fordel, hvis du er fingersnild, og dermed kan hjælpe til med daglige reparationer og vedligehold af maskiner. Kan du svejse er dette også en super fordel i stillingen, men naturligvis ikke et krav.

Kørekort er et krav i stillingen, og det er en stor fordel, at du kan kommunikere på engelsk til hverdagsbehov. Har du truckcertifikat er dette et stort plus, men ikke et krav.

Kan du se dig selv som den nye maskinførerelev hos PRIMA FÆRDIG HÆK®, så ring til os og stil mange flere spørgsmål eller send din ansøgning til ejer Lars Strarup, på [email protected]. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os på tlf. 6599 2195 - måske du vil herud og se stedet først? Der er ikke anført nogen ansøgningsfrist, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Se vores team

Er du interesseret i at se, hvem vi er ansat? Så kan du se vores PRIMA dream-team her. I videoen kan du se, hvorfor det er godt, at vi til dagligt beskæftiger os med hækplanter og ikke er gået skuespillervejen. Videoen er lavet i forbindelse med, at vi har optaget en række vejledningsvideoer til vores YouTube-kanal.

Bloopers