Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Liguster 'Liga' fra PRIMA FÆRDIG HÆK

Plantested
PRIMA FÆRDIG HÆK® i Liguster 'Liga' er en meget hårdfør hæktype, der både trives i sandet, fugtig og leret jord. 'Liga' er desuden tørke- og skyggetålende, meget tolerant over for frost og tåler at blive placeret i områder, hvor der forekommer meget vind. Specielt for 'Liga, modsat 'Atros', tåler denne type ligusterhæk salt luft. Bor du i vestjylland, og overvejer du at plante ligusterhæk, anbefaler vi liguster 'Liga', da denne type er mest vindstærk.

Vinterløv
Liguster 'Liga' er delvist stedsegrøn, hvilket betyder, at den beholder meget af løvet på hen over vinteren. Mængden af løvfald ahænger af plantested, jordforhold samt vindpåvirkning, og varrierer derfor fra plantested til plantested.

Formklipning
Liguster 'Liga' egner sig særdeles godt til formklipning, så går du med kreative idéer i forhold til at klippe din hæk på en anderledes og alternativ måde, så er liguster 'Liga' et rigtig godt valg.

Liguster Liga fra PRIMA FÆRDIG HÆK

Pasning

Vanding og brug af siveslange
Læs vores vandingsvejledning, der enkelt forklarer, hvordan du opnår det bedste resultat med vandingen af din nye færdighæk. Derudover forklarer vi også, hvordan du kan spare både tid og penge ved at lade en drypslange styre vandingsprocessen.

Gødning
Vi anbefaler, at du køber den gødning, hvor der står 14-3-18 på pakken. 14-3-18 betyder, at gødningen består af 14 dele kvælstof, 3 dele fosfor og 18 dele kalium. Denne type kunstgødning passer til hele Prima Færdig Hæk® sortimentet, og vi anbefaler, at du gøder både efterår og forår.