Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Vær-på-forkant-besøg

Bestil et “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG” og få succes

Når du tilkøber plantning af din nye færdighæk hos os, er der en række betingelser, som du skal være opmærksom på, inden du bestiller.

Hvis du er usikker på om plantestedet lever op til vores betingelser f.eks. i forhold til din havejord, adgangsforholdene ift. anlægsgartnerens maskiner eller andet, så har du mulighed for at tilkøbe et “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG” af den anlægsgartner, som skal plante for dig. Det betyder, at anlægsgartneren kigger forbi dig og beser plantestedet og  jordforhold forud for plantning og sikrer, at du får succes med plantningen af din hæk.

En af de vigtigste ting ved “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG” er at anlægsgartneren tjekker jordforhold. Hvis jorden ikke er i orden, bliver det aldrig rigtig godt på sigt, da planterne således ikke har adgang til den næring og de vækstbetingelser, som de har brug for. Anlægsgartneren sikrer også, at alt er i orden fagligt og teknisk ift. plantningen. Vi anbefaler det til alle, da det er så ærgerligt at finde ud af på dagen, at din jord er dårlig eller at anlægsgartneren ser nogle udfordringer, som du har glemt at tage højde for. Det kan i værste tilfælde betyde projekt-udsættelse, fordi anlægsgartneren ikke kan komme i gang, og det medfører irriterende merudgifter og ærgerlig spildtid for alle parter. 

Tilkøber du ikke et “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG” i forbindelse med at du bestiller din nye færdighæk hos os, er der en række betingelser, som du selv er ansvarlig for at have forberedt og undersøgt, inden du bestiller, og du skal derfor selv være hjemme på plantedagen. Du behøver ikke være hjemme på plantedagen, hvis du har bestilt et “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG”, for så er alle forhold planlagte og aftalt forud. Hvis du er sikker på, at plantestedet hos dig overholder alle betingelser, vælger du bare, at du ikke ønsker at tilkøbe et “VÆR-PÅ-FORKANT-BESØG”.

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse alle betingelser for plantningen lige her.