Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Vend planterne korrekt

Det er vigtigt, at du vender hækplanterne korrekt, da det giver det pæneste resultat.

Det giver den bedste dækkeevne og flotteste resultat

VEND PLANTERNE KORREKT

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at hækplanterne har to sider, der ikke er blevet klippet og to sider, der er blevet klippet. Det er vigtigt, at du vender hækplanterne korrekt, da det giver det pæneste resultat.

Når du sætter hækken i planterenden én efter én, skal du tjekke, at du får vendt og drejet dem på den måde, der giver dig den mest tætte hækflade.

Hækplanterne har to sider, der ikke er blevet klippet og to sider, der er blevet klippet i produktionsforløbet. Dette skyldes, at vi klipper og trimmer de to sider, som skal agere hækfacade (ex ind mod huset og ud mod vejen) efter plantning. Det er derfor vigtigt, at de to uklippede sider vendes ind mod hinanden, således at de strittende grene forener de enkelte hækplanter og skaber en sammenhængende hækflade.

Hækplanters grensætning er varierende, og det er derfor vigtigt at være omhyggelig med placeringen af dem, når de plantes. Et godt tip, inden plantning er at placere planterne foran renden i den position, som du tænker at plante dem. Så kan du gå lidt væk, danne dig et overblik og sikre, at planterne står korrekt, inden du sætter dem ned i renden.

Vend planterne korrekt