Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Forskellen på PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK

HVILKEN TYPE SKAL DU VÆLGE?

To forskellige kvaliteter

På det meste af vores færdighæk-sortiment tilbyder vi to forskellige typer færdighæk. De eksklusive PRIMA FÆRDIG HÆK og standard-færdighækken HERKULES HÆK, som er et billigere alternativ til den voluminøse, tætte og fyldige PRIMA FÆRDIG HÆK.

HERKULES HÆK er lige så gamle og stærke som PRIMA FÆRDIG HÆK, og de produceres side om side ude i produktionen hos os. Vi har en medarbejder, der går og kvalitetstjekker hver enkelt PRIMA FÆRDIG HÆK i vores marker jf. vores skrappe kvalitetsgaranti.

Som de eneste i branchen tilbyder vi kvalitetsgaranti på bøg og liguster. Kvalitetsgarantien gør det fuldstændigt gennemsigtigt for dig at vide, hvad du kan forvente af hver plante ift. forgrening, fylde, højde, bundforgrening og andre kvalitetsmarkører.

Er du interesseret i at se et par videoer, hvor vi viser forskellen på de to kvaliteter, så se nærmere her på vores YouTube-kanal.

PRIMA FÆRDIG HÆK sammenlignet med HERKULES HÆK

Vi giver 3 års grogaranti på begge kvaliteter, såfremt plante- og pasningsvejledningen er fulgt korrekt.

De færdighæk, som ikke går igennem nåleøjet, når vi kvalitetsbestemmer færdighækken, sælger vi som HERKULES HÆK til en pris, der er ca. 35% billigere end PRIMA FÆRDIG HÆK. Det betyder helt konkret, at:

    • Dækevnen på PRIMA FÆRDIG HÆK er bedre end på HERKULES HÆK.
    • PRIMA FÆRDIG HÆK leveres i præcis angivet højde. HERKULES HÆK er ca. højde og angives dermed i højdeintervaller.
    • PRIMA FÆRDIG HÆK giver mere privatliv fra dag ét.
    • Forgreningen på en PRIMA FÆRDIG HÆK er eksklusiv fra top til bund.
    • Det tager en HERKULES ca. 2 år at vokse sig til en ’PRIMA’ efter modtagelse.

Hvor længe kan du vente?

HERKULES HÆK tager ca. 2 år om at vokse sig til en smuk forgrenet hækflade på samme niveau med PRIMA FÆRDIG HÆK fra den dag, de lander hos dig. Så 2 år er dén konkrete tidsforskel, som du skal forholde dig til i beslutningsprocessen.

Hvis du derfor er i en situation, hvor du ikke har brug for en meget tæt og fyldig hæk lige med det samme, men heller ikke vil vente flere år på en, så er HERKULES HÆK et rigtig godt hækvalg.

En PRIMA FÆRDIG HÆK er det ypperste indenfor hækplanter - fyldig, tætforgrenet og danskproduceret. En færdighæk fra PRIMA FÆRDIG HÆK sparer dig for 5 års ventetid og giver dig smukt, grønt privatliv og læ fra dag ét.

Ring til os på tlf. 6599 2195 eller send en mail på [email protected], hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på mere info eller flere detaljer.

HMK og PFH