Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Gratis levering

Du vælger leveringsdatoen

Vi afsender din ordre dagen inden leveringsdatoen, som du selv vælger, når du bestiller i vores webshop. Planternes tid oppe af jorden er derfor meget kort, hvilket sikrer, at du får helt friske planter, og dermed har de bedste forudsætninger for at få succes med etableringen af din nye færdighæk.

Hvornår skal jeg senest afgive bestilling?
Bestil gerne planterne senest to hverdage, inden den ønskede leveringsdato. Ofte er vi i stand til at levere dag til dag, hvis vi modtager din ordre inden kl. 10.00 dagen før den ønskede leveringsdag. Ønskes levering dag til dag, så kontakt os, så finder vi ud af dine muligheder sammen.

Leveringstidspunkt mellem kl. 08.00 - 17.00
Planterne afsendes fra Møllegårdens Planteskole og leveres mellem kl 08.00 og 17.00 på leveringsdagen. Du vil dagen før levering modtage en sms fra fragtfirmaet, SDL, som leverer din færdighæk. Du modtager sms’en, når vi har booket transporten hjem til dig. I sms’en er der et link, hvor du kan følge din ordre. På leveringsdagen omkr. kl. 10.00 vil det ofte være muligt at se et forventet leveringstidspunkt på et 2-timersinterval, eksempelvis: Forventet levering mellem kl. 12.00 og 14.00.

Planterne sættes af på nærmeste offentlige vej eller tættere på, hvis muligt. Vi kan ikke give et præcist leveringstidspunkt, da dette afhænger af fragtselskabets rute og øvrige gods den pågældende dag. Vi samarbejder med vognmænd tilknyttet transportgruppen.

Fragtfri levering i Danmark

Vi leverer gratis til Jylland og brofaste øer. Vi kan for et leveringsgebyr levere direkte til Fur, Anholt, Venø, Læsø, Fanø, Orø, Ærø og Samsø. Ved levering til øer udover de førnævnte, leveres der til havnen på fastlandet, hvorfra du selv sørger for den sidste del af fragten.

Det er vores erfaring, at det oftest er billigere blot at få planterne leveret til havnekajen, og herefter hyre en lokal vognmand til at klare sidste del af turen. Ønsker du dette, skal du blot indtaste "kajpladsen på fastlandet" som leveringsadresse. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den billigste fragtløsning til dig. Ønsker du yderligere informationer om vores salgs- og leveringsbetingelser, kan du læse mere her.

Levering med tanke på naturen
Vi samarbejder med distributører, der samler alle vores planteleverancher med andet gods og grønne varer fra nærområdet. På den måde fjerner vi unødvendig (dobbelt)kørsel og CO2-udledning, og skåner derved miljøet samtidig med, at vi bevarer en effektik, hurtig og smidig leveringstid i Danmark.

Liga 170-190 Levering

1-2-3 Færdighæk på vej til dig

Det er nemt og hurtigt at bestille en færdighæk hos os. Gennem 30 år har vi udviklet og forfinet vores koncept, så alle kan få succes med at plante PRIMA FÆRDIG HÆK.

Vælg en færdighæk i sortimentet, vælg leveringdato og grav en planterende 40 cm bred og 30 cm dyb

- så er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Vælg din hæk

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop den hæk, der passer bedst til dine ønsker. Brug vores hækguide.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Hækken bliver leveret direkte til dig. Du vælger datoen, når du bestiller. Leveringstiden er 2 hverdage.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Den udførlige plantevejledning gør det nemt. 1-2-3 og der er skabt afskærmning, læ og skøn atmosfære.