Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

levering

Levering

Hækken bliver leveret direkte til din adresse. Du vælger selv datoen, når du bestiller.

Du bestemmer leveringsdagen

LEVERING

Planterne afsendes fra vores planteskole dagen før levering. Leveringsdagen vælger du selv, når du bestiller på webshoppen. Vi leverer alle hverdage. Planterne bliver levereret mellem 08.00-17.00.

Du vil dagen før levering modtage en sms fra fragtfirmaet, SDL, som leverer din færdighæk. Du modtager sms’en, når vi har booket transporten hjem til dig. I sms’en er der et link, hvor du kan følge din ordre. På leveringsdagen omkr. kl. 10.00 vil det ofte være muligt at se et forventet leveringstidspunkt på et 2-timersinterval, eksempelvis: Forventet levering mellem kl. 12.00 og 14.00.

Vi samarbejder med flere forskellige fragtfirmaer, men langt de fleste planter leveres med vognmænd, der er tilknyttet Dansk Distribution.

Levering foregår normalt med større biler (sættevogne), og planterne sættes af med løftevogn på fast og robust grund - såsom betonfliser eller asfalt. Er underlaget ikke holdbart nok til sættevognens vægt, er det kundens eget ansvar at gøre opmærksom på dette ved levering.

Såfremt andet ikke er oplyst, sætter vognmanden planterne uden for den ønskede leveringsadresse uden kvittering. Du er derfor ikke nødsaget til at være hjemme ved levering. Vær dog opmærksom på, at ansvaret for planterne overgår fra Møllegårdens Planteskole ApS til dig i det øjeblik, planterne er sat af på din adresse.

Såfremt du ønsker anden form for levering, skal du kontakte os mindst fire dage forud for levering, så vi sammen kan aftale det fornødne.

Vær opmærksom på, at chaufførerne kører med stramme tidsplaner, så du kan ikke forvente mulighed for at forhandle med dem om at rykke/omdirigere aflæsningsstedet medmindre stedet, hvor de aflæsser er decideret forkert/forbudt. Har du derfor nogle ønsker til en placering, som stadig opfylder kravet om fast underlag, skal dette kommunikeres ud på forhånd, så vil chaufførerne gøre deres bedste for at opfylde ønsket. Noter din bemærkning i kommentarfeltet ved betaling.

Gratis fragt til Jylland og brofaste øer

FRAGT

Vi leverer gratis til Jylland og brofaste øer. Vi kan for et leveringsgebyr levere direkte til Fur, Anholt, Venø, Læsø, Fanø, Orø, Ærø og Samsø. Ved levering til øer udover de førnævnte, leveres der til havnen på fastlandet, hvorfra du selv sørger for den sidste del af fragten.

Vores fragtaftale er betinget af, at vognmanden frit kan planlægge udkørsel af gods på dagen for levering. Derfor har chaufføren lov til at stille leverancen uden kvittering.

Til ikke-brofaste øer er levering til havnekajen på fastlandet inkluderet i prisen. Det er vores erfaring, at det oftest er billigst blot at få leveret planterne til havnekajen og herefter hyre en lokal vognmand til sidste del af turen. Ønsker du dette, skal du indtaste kajpladsen på fastlandet som værende leveringsadressen.

Lyder ordren på et større antal planter, kan du kontakte os, så vi sammen kan finde den billigste og nemmeste fragtløsning til dig.

Kontakt os venligst i forbindelse med ordreafgivelse, hvis du har særlige ønsker til levering.

Liga 170-190 Levering

1-2-3 Færdighæk på vej til dig

Det er nemt og hurtigt at bestille en færdighæk hos os. Gennem 30 år har vi udviklet og forfinet vores koncept, så alle kan få succes med at plante PRIMA FÆRDIG HÆK.

Vælg en færdighæk i sortimentet, vælg leveringdato og grav en planterende 40 cm bred og 30 cm dyb

- så er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Vælg din hæk

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop den hæk, der passer bedst til dine ønsker. Brug vores hækguide.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Hækken bliver leveret direkte til dig. Du vælger datoen, når du bestiller. Leveringstiden er 2 hverdage.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Den udførlige plantevejledning gør det nemt. 1-2-3 og der er skabt afskærmning, læ og skøn atmosfære.