Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Anbefalet plantetidspunkt

Hvilken hæk kan jeg plante lige nu?

Dét spørgsmål får vi ofte. Det er de færreste hækplanter, som kan tåle at blive plantet hele året rundt. Derfor giver vi dig her et overblik over, hvilke hæksorter du kan plante i de forskellige måneder.

I vinterhalvåret kan du naturligvis risikere, at vi holder leveringspause på grund af, at jorden er dybfrossen.

Du kan også risikere, at vi grundet for høje temperaturer om sommeren vurderer, at det er nødvendigt med leveringspause, da alt for høje temperaturer kan skade planterne under transport og plantning. OBS! Vores anbefalet plantningstidspunkt står også i beskrivelsen af de enkelte hæksorter.

Måned for måned

Januar-marts

Du kan plante hele hæksortimentet* med undtagelse af PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kirsebærlaurbær. Du kan dog året rundt bestille disse kirsebærlaurbær hjem.

*Der kan være udsolgt af nogle varer og størrelser.

April-juni

Du kan plante hele vores hæksortiment*. Se under de forskellige hæksorter, hvilke størrelser der er tilgængelige.
*Der kan være udsolgt af nogle varer og størrelser.

Juli

Du kan plante alle vores liguster- og kirsebærlaurbærsorter. Derudover forbereder vi hvert år nogle hæksorter til sommerlevering. Kontakt os for information herom på [email protected] eller telefon 65992195.

Du vil kunne opleve, at vi grundet for høje temperaturer vurderer, at det er nødvendigt med leveringspause, da alt for høje temperaturer kan skade planterne under transport og plantning.

August

Vi anbefaler generelt ikke, at du planter i august måned grundet de varme temperaturer, og den høje fordampning på planterne. Planterne udtørrer let under forhøjet temperaturer, og det forringer deres vækstbetingelser.

September

Du kan plante alle liguster- og kirsebærlaurbærsorter* fra start september.

PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kirsebærlaurbær leveres i efteråret kun fra start september til slut september. Du kan læse her, hvorfor der er begrænset planteperiode på PRIMA og HERKULES. Du kan dog året rundt bestille disse kirsebærlaurbær hjem.

Oktober-december

Du kan plante hele vores hæksortiment* med undtagelse for kirsebærlaurbær. Vi anbefaler, at japansk lærk først plantes fra start november. Er du nervøs for at plante i frostvejret? Du kan læse vores artikel om, hvorfor man sagtens kan plante i lettere frostvejr lige her.
*Der kan være udsolgt af nogle varer og størrelser.

Lars fortæller

Lars fortæller hvordan du planter en PRIMA FÆRDIG HÆK eller HERKULES HÆK

1-2-3 Færdighæk på vej til dig

Det er nemt og hurtigt at bestille en færdighæk hos os. Gennem 25 år har vi udviklet og forfinet vores koncept, så alle kan få succes med at plante PRIMA FÆRDIG HÆK.

Vælg en færdighæk i sortimentet, vælg leveringdato og grav en planterende 40 cm bred og 30 cm dyb

så er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Vælg din hæk

Vi har gjort det nemt for dig at finde netop den hæk, der passer bedst til dine ønsker. Brug vores hækguide.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Hækken bliver leveret direkte til din adresse på den aftalte dag, hvor du er klar til at plante. Vi har 3 dages levering.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Den udførlige plantevejledning gør det nemt. 1-2-3 og der er skabt afskærmning, læ og skøn atmosfære.