Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Blærespiræa ‘Lady in Red’ – det populære og farverige hækvalg

Vi forstår godt den stigende popularitet for Blærespiræa ‘Lady in Red’. Det store fokus på kreative og spændende indretningstrend indenfor er rykket ud i haven, hvor flere og flere vælger unikke hække med eventyrlige farver og blomster, og her er ‘Lady in Red’ et perfekt match.
LadyInRed1

Haveforvandling på én dag med 'Lady in Red'

Få en djævelsk fin farveoplevelse i haven med blærespiræa ‘Lady in Red’

SMUK BURGUNDYFARVET FÆRDIGHÆK

Blærespiræa ‘Lady in Red’på latinsk Physocarpus opulifolius ‘Lady in Red’ – er en unik og smuk færdighæk, der vinder mere og mere frem i de danske haver. Den stigende popularitet skyldes i særdeleshed hækkens karakteristiske mørke og smukke burgundy-farvede blade, men også hækkens hårdføre natur, der sikrer dig et nemt liv med din nyindkøbte færdighæk, fordi den er så taknemmelig. Hækken stortrives i stort set alle jord- og vejrforhold og er utrolig nem at få succes med. Det smukke, mørke løv forbliver denne farve indtil vinter, og derved får du i særdeleshed en lang og intens farveoplevelse i haven.

Vi oplever, at folk bliver mere og mere modige i deres hækvalg og vælger blomster, farver og unikke karakteristika og altså ikke kun de smukke hæk-klassikere som bøg og liguster. Blærespiræa ‘Lady in Red’ er karakteriseret ved at have en særdeles god og tæt vækst helt nede fra bunden af hækken. Derfor får du en færdighæk, der med garanti lukker helt af for nysgerrige blikke fra naboen eller forbipasserende på villavejen.

FÅ PRIVATLIV OG AFSKÆRMNING UDEN VENTETID

Physocarpus opulifolius ‘Lady in Red’ = Danmarks nemmeste færdighæk

Hækken får fine, røde romantiske frøstande som bliver til hvide blomster, der springer ud i juni. ‘Lady in Red’ er nøjsom, nem og robust, hvilket bl.a. betyder, at den både trives i sol, skygge, sandet jord, leret jord, saltholdig jord, saltholdig luft, byluft og tåler korte tørkeperioder. Som du kan høre er listen lang, når det kommer til denne hæks positive egenskaber. Sagt på en anden måde, behøves du altså ikke have grønne fingre, for at få succes med færdighækken blærespiræra ‘Lady in Red’. Hækken stiller meget få krav til plantekendskab og placering.

Blærespiræa ‘Lady in Red’ giver dermed en super nem planteoplevelse, hvor du med garanti får en glad og sprudlende hæk i haven. Derudover er denne type hæk sygdomsfri, hvilket også en er skøn fordel ved hækken – den byder dig kort sagt ingen bøvl.

Blærespiræa kommer fra det mellemøstlige USA, og hækken kan blive ca. 3 meter høj, hvis du ønsker en meget høj afskærmning. Hækkens grene er oprette og fyldige. Bladene er runde og intense i farven, hvilket giver det fineste farvespil i haven. Allerede i april måned kommer der blade på denne løvfældende hæktype, og den beholder bladene på helt indtil november, så du får stort set privatliv og afskærmning hele året rundt.

Blærespiræa ‘Lady in Red’ en særdeles sund og stærk færdighæk

  • Blærespiræa ‘Lady in Red’ hører til blandt de mest hårdføre typer færdighæk.
  • Hækken trives både i skygge, sol, by, saltholdig luft og jord og vind.
  • Den kan plantes i både tung lerjord og lettere sandblandet jord.
  • Sygdomme og skadedyr ikke er noget problem for blærespiræa – den får det ikke.
  • Physocarpus opulifolius ‘Lady in Red’ er en udvalgt sort med meget mørke blade.
  • Det karakteristiske mørke og smukke burgundyfarvede løv forbliver denne farve indtil vinter.
  • Færdighækken får romantiske røde frøstande og smukke hvide blomster, der springer ud i juni.

Få unikke farvekontraster og blomster i haven

Hækken får smukke blomster hvert år, og i skudspidserne dannes små skærme af sart-rosa blomster, der giver en fantastisk kontrast til det mørke løv. Blomstringstiden er juni, og de meget dekorative blomster holder længe. Når hækken skal klippes, behøver du ikke tage hensyn til blomsterevnen til næste år, for hos blærespiræa dannes blomsterknopperne først på skuddene fra indeværende år.

Er du blevet nysgerrig på Blærespiræa ‘Lady in Red’? Så finder du pris og vores meterberegner lige HER.

Bestil ‘Lady in Red’ her

Nyheder

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel onsdag d. 27 marts 2024

Fordele og ulemper ved en kirsebærlaurbærhæk

Kirsebærlaurbærhækken har nogle helt særlige blade og behov for pasning. Derfor er det også vigtigt at sætte sig ind i dens fordele og ulemper, når du overvejer at købe en færdighæk. Vi har samlet det hele til dig her.
Planterende af jord til ligusterhæk

Artikel søndag d. 16 april 2023

Tjek jordforholdene inden du planter

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikel onsdag d. 5 april 2023

Vandingsguide – lær at vande korrekt

Vand er nøglen til succes med din færdighæk. Det er vigtigt, at du er obs. på vanding af din hæk de første 2 år. Læs her, hvad du skal gøre for at lykkedes med vanding af din hæk.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 marts 2023

Færdighæk guide

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 vigtige og gode råd til, hvordan du nemt spotter en kvalitetsfærdighæk.
Cecilie-bøg-150cm(1400×1100)

Artikel mandag d. 23 januar 2023

Plant PRIMA FÆRDIG HÆK næsten hele året rundt

Efterårs-havesæsonen er for alvor skudt i gang for plantningen af færdighæk. Med PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kan du plante færdighæk hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plant løs i vintermånederne

"Kan man plante PRIMA FÆRDIG HÆK i vintermånederne?" Det korte svar er ja - og det er der mange gode fordele ved. I denne artikel finder du svaret på, hvorfor du sagtens kan plante PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK på denne tid af året - også i frostvejr.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 19 januar 2022

Bøgehæk – en absolut hæk-favorit

Bøg er en af de mest populære hække i vores sortiment. Derfor oplever vi mange spørgsmål omkring anbefalet plantetidspunkt, håndtering, pleje og pris på bøgehækken. Alle disse spørgsmål om bøgehækken svarer vi på i denne artikel.
Danskproduceret

Artikel onsdag d. 5 januar 2022

Plant danskproduceret færdighæk nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at plante en PRIMA FÆRDIG HÆK, men det er ikke den eneste fordel, det er nemlig også godt og skånsomt for miljøet, når du vælger en danskproduceret færdighæk.
Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel onsdag d. 22 december 2021

Økonomisk gevinst ved etablering af PRIMA FÆRDIG HÆK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning. Det betød, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet. Læs her hvorfor
Bøg - fagus sylvatica

Artikel søndag d. 12 december 2021

5 gode grunde til at hvorfor du skal vælge bøg eller avnbøg

Bøg og avnbøg har mange fordele, som gør dem til særlig populære hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 5 gode grunde til at vælge avnbøg eller bøg.