Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Familiehækken®

Familiehækken® leveres som næsten færdighæk i høj kvalitet. Perfekt til jer, der ønsker privatliv til en familievenlig pris.

shipping

Gratis fragt

På alle ordrer uanset pris

calendar

Hurtig levering

Vælg selv leveringsdagen ved betaling

clock

Spring ventetiden over

Få grønt privatliv uden 5 års ventetid

leaf

Grogaranti

Sund hæk eller pengene tilbage

Hæktyperne

Færdighækken der gror sig tæt sammen med jeres familie

Med Familiehækken® er det nemt at få grønt og naturligt privatliv lige der, hvor du ønsker det, uden at budgettet skal strækkes helt ud. Familiehækken® er vores næsten færdige hæk i høj kvalitet, som kræver pleje den første tid, hvor hækken skal gro sig helt tæt. Hækken giver et æstetisk element til jeres have, så I sammen kan nyde de flotte og sikre rammer, der holder boldspil og leg inden for jeres grund, når børnene og kæledyrene leger frit udenfor. 

Flotte og fyldige hække

Det vigtigste for os er, at I er glade for jeres hæk, når I køber hos PRIMA FÆRDIG HÆK. Derfor er Familiehækken® udvalgt ud fra høj kvalitet, så I får leveret en næsten færdig hæk, der hurtigt gror sig flot og fyldig. Med mere end 30 års knowhow i hækkeplanter, sikre produktionsmetoder og kvalitetskontrol af hver plante, sikrer vi, at Familiehækken® der ender hjemme hos jer, er nem og ligetil at passe.

Ønsker I en helt fuldvoksen hæk?

PRIMA FÆRDIG HÆK® er vores fuldvoksne hække af højeste kvalitet. PRIMA FÆRDIG HÆK® er nøje udvalgt i vores kvalitetskontrol på marken, hvor kun de hække med mest fylde og volumen bliver mærket som PRIMA FÆRDIG HÆK®. Du får altså en hæk, som allerede fra leveringsdagen har den tæthed, som kendetegner PRIMA FÆRDIG HÆK®.
Carpinus betulus, Avnbøg

Skal vi plante din hæk færdig for dig?

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med din nye færdighæk. Derfor tilbyder vi at plante din nye hæk for dig for et ekstra gebyr. Gebyret vil afhænge af, hvor du bor, og kan ses, når du bestiller din hæk. Du vælger selv en dato, hvorefter du bliver kontaktet senest 2 hverdage efter din bestilling med en endelig bekræftelse.  

På leveringsdagen sikrer vores professionelle anlægsgartnere, at din nye hæk bliver plantet korrekt. Hvis du er i tvivl, om forholdene i din have er optimale, anbefaler vi dig at tilkøbe et vær-på forkant-besøg. Efter et besøg af en af vores anlægsgartnere, vil du kunne handle på nødvendige forhold for at få succes med din nye færdighæk.   

Flytning af en LIGUSTRUM VULGARE LIGA