Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

Avnbøg med vinterløv

Danskerne er vilde med grønne hækløsninger, der skaber hyggeligt privatliv, og skærmer af for uønsket indkig hele året rundt. Med den nye selektion af avnbøg ‘Vinter Premium’, kan du nu opnå privatliv både sommer og vinter.

Avnbøg vinter premium

Den nye selektion af avnbøg ‘Vinter Premium’ – Klar i sortiment nu

Avnbøg vinter premium

Danskerne vil have vintertæt hæk, som skærmer mod indkig for forbipasserende og naboerne. Dette har hidtil været en udfordring for avnbøg-færdighæk (og avnbøg-hæk generelt), da dens natur ikke er lige så vintertæt som den almindelige bøg.

Den problematik har gartnerne hos PRIMA FÆRDIG HÆK® gjort op med.

Vi kan derfor nu præsentere en selektion, der udelukkende består af vintertæt avnbøg.

Til kunden, der ikke gider ’hækoprydning’

HER ER LØSNINGEN – EN SÆRLIG SELEKTION

For de kunder, der gerne vil have en avnbøg-hæk, der står med løv gennem hele vinteren, er dette nu muligt. PRIMA FÆRDIG HÆK® avnbøg ‘Vinter Premium’ er nu vintertæt, ligesom man kender det fra den almindelige bøgehæk. Den nye selektion af avnbøg ‘Vinter Premium’ fra PRIMA FÆRDIG HÆK® er klar til at blive ekspederet nu og i fremtiden.

EN NEM HÆK AT ’RYDDE OP’ EFTER

Avnbøgens blade falder af i foråret før løvspring. Dens bløde blade formulder hurtigt på nedfaldsstedet i forhold til de mere kraftige bøgeblade, der ligger længere tid på jorden, inden formuldningen begynder. Bladene fylder desuden meget lidt, og bliver i højere grad liggende dér, hvor de daler ned sammenlignet med almindelige bøg. Med en almindelig bøgehæk skal du  derfor bruge flere ressourcer på at fange nedfaldsløv og rive det sammen. Det skyldes, at bøgebladene let fanges af vinden og derfor hvirvler mere rundt. Den nye selektion af avnbøg ‘Vinter Premium’ er derfor et godt færdighækvalg til dig, der gerne ønsker en hæk, men samtidig ikke gider at bruge mange ressourcer på ’hæk-oprydning’.

KLIK HER for at gå til avnbøg ‘Vinter Premium’ og prøv vores nemme prisberegner.

avnbøg blad

 

Nyheder

Bøg 180cm fra PRIMA FÆRDIG HÆK

Nyhed onsdag d. 19 januar 2022

Bøgehæk – en absolut hæk-favorit

Bøg er en af de mest populære hække i vores sortiment. Derfor oplever vi mange spørgsmål omkring anbefalet plantetidspunkt, håndtering, pleje og pris på bøgehækken. Alle disse spørgsmål om bøgehækken svarer vi på i denne artikel.

Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Nyhed onsdag d. 22 december 2021

Økonomisk gevinst ved etablering af PRIMA FÆRDIG HÆK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning. Det betød, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet. Læs her hvorfor

Blærespiræa Diabolo

Nyhed torsdag d. 4 februar 2021

Blærespiræa ‘Diabolo’ – det populære og farverige hækvalg

Vi forstår godt den stigende popularitet for Blærespiræa ‘Diabolo’. Det store fokus på kreative og spændende indretningstrend indenfor er rykket ud i haven, hvor flere og flere vælger unikke hække med eventyrlige farver og blomster, og her er ‘Diabolo’ et perfekt match.

Planterende

Nyhed torsdag d. 5 november 2020

Tjek jordforholdene inden du planter

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.

Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Nyhed lørdag d. 4 januar 2020

Plant løs i vintermånederne

“Kan man plante PRIMA FÆRDIG HÆK i vintermånederne?” Det korte svar er ja – og det er der mange gode fordele ved. I denne artikel finder du svaret på, hvorfor du sagtens kan plante PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK på denne tid af året – også i frostvejr.

Liguster PRIMA FÆRDIG HÆK

Nyhed tirsdag d. 23 oktober 2018

Plant PRIMA FÆRDIG HÆK næsten hele året rundt

Efterårs-havesæsonen er for alvor skudt i gang for plantningen af færdighæk. Med PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kan du plante færdighæk hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder.

Avnbøg Vinter Premium

Nyhed fredag d. 5 oktober 2018

Gartneren anbefaler – Den stærke og sunde avnbøg ‘Vinter Premium’

Avnbøg har mange fordele, som gør den til et særligt populært hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 4 gode grunde til at vælge avnbøg.

HERKULES GRO-GARANTI

Nyhed lørdag d. 12 maj 2018

Grogaranti på HERKULES HÆK

Vi er utrolig stolte af, at vi med vores unikke og specialiserede produktionsmetoder skaber så sunde og stærke planter, at vi nu også lancerer gro-garanti på HERKULES HÆK®.

Færdighæk plantes

Nyhed onsdag d. 11 oktober 2017

Udlev havedrømmen – så let er det at plante PRIMA FÆRDIG HÆK®

Du behøver ikke have grønne fingre for at plante PRIMA FÆRDIG HÆK – læs her, hvor nemt det er at skabe smukke, harmoniske hækrammer med en ny fuldvoksen kvalitetshæk fra PRIMA FÆRDIG HÆK.

bøgehæk PRIMA FÆRDIG HÆK

Nyhed fredag d. 22 september 2017

Færdighæk guide

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 vigtige og gode råd til, hvordan du nemt spotter en kvalitetsfærdighæk.