Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Økonomisk gevinst ved etablering af PRIMA FÆRDIG HÆK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning. Det betød, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet. Læs her hvorfor

Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Lejeboliger opført af byggeentreprenør CARSTEN KNUDSEN A/S blev revet væk

Hvilken økonomisk forskel gør det for en entreprenør i byggebranchen som tømrer- og snedker CARSTEN KNUDSEN A/S, om han vælger at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning? For CARSTEN KNUDSEN betød det, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet og lejere, som allerede havde skrevet under, blev utrolig glade.

“Beboerne troede, at vi ville plante bittesmå hækplanter, men vores fokus hos CARSTEN KNUDSEN er kvalitet både i byggeri og i udearealer, så vi fik hurtigt udlejet de sidste 7 boliger, da færdighækken kom op fra den ene dag til den anden. Frygten for lejere i et nybyggerkvarter er altid, at der går en periode, inden området får sjæl. Og mennesket giver jo sjæl i et område, men det gør omgivelser jo så sandelig også – og det kan man skabe med PRIMA FÆRDIG HÆK®. Hold nu op, hvor gav det hurtig udlejning glade lejere og stor værdi.” – citat Carsten Knudsen.

PRIMA FÆRDIG HÆK i bøg vs. almindelig hækplanter

FÆRDIGHÆK GIVER SJÆL OG ØKONOMISK GEVINST VED BYGGERI

Grundidéen til RYNKEBY HUSE startede på en sejltur i Juelsminde, hvor direktør, Carsten Knudsen, var på ferie med sin kone. Her så Carsten et byggeri, der inspirerede ham til fremtidens lejligheds-bolig til seniorer. CARSTEN KNUDSEN så nemlig et lignende potentiale i Ringe på Fyn, og snart skulle drømmen få vinger. Ønsket var at skabe et lille kvarter med fritlæggende åbne grunde og huse af høj kvalitet med naturlige skel. CARSTEN KNUDSEN slår på bedre byggeri og ønskede samme eksklusivitet i det grønne udemiljø.

Derfor tog han kontakt til PRIMA FÆRDIG HÆK® og tog forbi planteskolen for at høre om muligheden for at opføre eksklusive fuldvoksne danske hække i stedet for den ”klassiske lave pind”, som man ofte ser etableret ved nybyggeri og andelsboligopførsler. CARSTEN KNUDSEN så planterne og bestilte herefter færdighæk i stedet for de ofte benyttede små spæde barrodshæk.

Vi driver jo en forretning på kvalitet og for mig er det afgørende, at vi tjener penge, men det er ikke afgørende at profitten skal være exceptionel fra dag ét. For os betyder det meget at investere helhjertet i projektet, da jeg på den måde investerer i glade lejere fra dag ét, som selv gør sig meget umage for at holde det fine udeareal, som vi har skabt og lagt kimen til med færdighæk fra PRIMA FÆRDIG HÆK®.

Carsten Knudsen uddyber, at det for virksomheden var en god færdighæk-investering allerede i dagene efter, fordi de sidste boliger blevet revet væk, da potentielle lejere kom og så den komplette drøm, hvor hus og de grønne færdige rammer pludselig begge to var klar.

”Var de sidste syv boliger ikke blevet lejet ud bare to måneder mere, så havde to måneders tomgang været et dårligere regnestykke sammenlignet med engangsinvesteringen i færdighækken” – citat Carsten Knudsen

 

Er du interesseret i at høre mere? Så giv os endelig et kald eller send en mail.

Kontakt os

Nyheder

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel onsdag d. 27 marts 2024

Fordele og ulemper ved en kirsebærlaurbærhæk

Kirsebærlaurbærhækken har nogle helt særlige blade og behov for pasning. Derfor er det også vigtigt at sætte sig ind i dens fordele og ulemper, når du overvejer at købe en færdighæk. Vi har samlet det hele til dig her.
LadyInRed1

Artikel mandag d. 5 februar 2024

Blærespiræa ‘Lady in Red’ – det populære og farverige hækvalg

Vi forstår godt den stigende popularitet for Blærespiræa 'Diabolo'. Det store fokus på kreative og spændende indretningstrend indenfor er rykket ud i haven, hvor flere og flere vælger unikke hække med eventyrlige farver og blomster, og her er 'Diabolo' et perfekt match.
Planterende af jord til ligusterhæk

Artikel søndag d. 16 april 2023

Tjek jordforholdene inden du planter

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikel onsdag d. 5 april 2023

Vandingsguide – lær at vande korrekt

Vand er nøglen til succes med din færdighæk. Det er vigtigt, at du er obs. på vanding af din hæk de første 2 år. Læs her, hvad du skal gøre for at lykkedes med vanding af din hæk.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 marts 2023

Færdighæk guide

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 vigtige og gode råd til, hvordan du nemt spotter en kvalitetsfærdighæk.
Cecilie-bøg-150cm(1400×1100)

Artikel mandag d. 23 januar 2023

Plant PRIMA FÆRDIG HÆK næsten hele året rundt

Efterårs-havesæsonen er for alvor skudt i gang for plantningen af færdighæk. Med PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kan du plante færdighæk hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plant løs i vintermånederne

"Kan man plante PRIMA FÆRDIG HÆK i vintermånederne?" Det korte svar er ja - og det er der mange gode fordele ved. I denne artikel finder du svaret på, hvorfor du sagtens kan plante PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK på denne tid af året - også i frostvejr.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 19 januar 2022

Bøgehæk – en absolut hæk-favorit

Bøg er en af de mest populære hække i vores sortiment. Derfor oplever vi mange spørgsmål omkring anbefalet plantetidspunkt, håndtering, pleje og pris på bøgehækken. Alle disse spørgsmål om bøgehækken svarer vi på i denne artikel.
Danskproduceret

Artikel onsdag d. 5 januar 2022

Plant danskproduceret færdighæk nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at plante en PRIMA FÆRDIG HÆK, men det er ikke den eneste fordel, det er nemlig også godt og skånsomt for miljøet, når du vælger en danskproduceret færdighæk.
Bøg - fagus sylvatica

Artikel søndag d. 12 december 2021

5 gode grunde til at hvorfor du skal vælge bøg eller avnbøg

Bøg og avnbøg har mange fordele, som gør dem til særlig populære hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 5 gode grunde til at vælge avnbøg eller bøg.