Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.8 af 5 stjerner på Trustpilot

5 gode grunde til at vælge PRIMA FÆRDIG HÆK

Fuldvoksen HÆK og Privatliv med et ’Klik’ PRIMA FÆRDIG HÆK® giver dig mulighed for at springe de mange års ventetid over, som det tager at gro en fuldvoksen kvalitetshæk.

Færdighæk plantes

Få fuldvoksen hæk og privatliv med ét klik

Fuldvoksen HÆK og Privatliv med ét ‘klik’

PRIMA FÆRDIG HÆK® giver dig mulighed for at springe de mange års ventetid over, som det tager at gro en fuldvoksen kvalitetshæk.

SNYD TIDEN

For mange hus- og haveejere kan ventetiden føles uendelig, når man bare gerne vil have en tæt, høj hæk i en fart, så haveaktiviteter, grillhygge og kaffen på terrassen kan nydes i afskærmet privathed. Hækken danner ofte rammen om husstanden, og fungerer således som husets ansigt udadtil. Derfor drømmer de fleste i bund og grund om en smuk, grøn havefacade, men det tager tid at etablere en hæk ’fra bunden’, og ventetid er ofte forbundet med irritation.

GRØN AFSKÆRMNING PÅ ÉN DAG

Ventetiden, der går fra at en lille spæd barrodsplante vokser sig til en fuldvoksen hæk, er en ærgerlig og frustrerende periode, når hækkens formål i bund og grund er at agere afskærmning og værn mod nysgerrige blikke fra forbipasserende. Den problematik har PRIMA FÆRDIG HÆK® gjort op med. Gennem 30 år har vi udviklet en specialiseret produktion af eksklusive, fuldvoksne hækplanter, der gør det let for haveejere at skabe idyllisk afskærmning, læ, hyggeligt privatliv og grønne rum fra dag ét.Fuldvoksen hæk på én dag

SÅ LET ER DET

PRIMA FÆRDIG HÆK® tilbyder 40 forskellige hæktyper i højderne 125, 150, 180 og 220 cm. De fuldvoksne hækplanter klikkes i kurven på primafærdighæk.dk og leveres direkte til havelågen. Det eneste du skal gøre er at grave planterenden (40 cm bred og 30 cm dyb), placere hækplanterne i renden og vande. Plante- og pasningsvejledningen er nem at følge og forstå, og den sendes altid direkte med leverancen af Færdighæk i trykt form, når du modtager færdighæk fra os.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ‘PRIMA’

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Der findes mange forskellige kvaliteter, og det kan være svært at navigere i, hvad der er vigtigt at forholde sig kritisk til som forbruger, idet Færdighæk ikke just falder i kategorien hverdagsindkøb. Derfor giver vi dig her 5 gode grunde til at vælge den tætteste kvalitet på markedet, PRIMA FÆRDIG HÆK®.

 

1. Kvalitetsgaranti

Vi har udarbejdet en række kvalitetsstandarder for de danske bestsellere bøge- og ligusterhækken, og vi garanterer naturligvis, at hækkene lever op til disse, når de leveres til dig. Vores unikke kvalitetsstandard er udarbejdet i samarbejde med associeret professor for Skov og Landskab ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen.

2. Skandinaviens førende producent

Vores kyndige gartnere og store erfaring som Skandinaviens største producent af færdighæk gør os i stand til at rådgive vores kunder individuelt, så vi sikrer, at den ønskede hæktype matcher de vækstbetingelser der gør sig gældende på plantestedet.

3. Bestil plantning med Hækken

Bestiller du plantning, kan du trygt læne dig tilbage og lade os håndtere hele processen. Vi samarbejder med dygtige anlægsgartnere, som har erfaring med at håndtere og plante PRIMA FÆRDIG HÆK®.

4. Hurtig og fragtfri levering

Vi sætter en stor ære i at levere hurtigt, når vores kunder er klar til at plante. Vi leverer inden for 2 hverdage. Den specifikke leveringsdag vælger du selv i leveringskalenderen ved bestilling i webshoppen.

5. Skrap kvalitetskontrol og Grogaranti

Kun de bedste hækplanter bliver udvalgt og plomberet med en lille, men letgenkendelig label. Denne label er din garanti for, at du står med en ægte PRIMA FÆRDIG HÆK®, der har gennemgået en skrap kvalitetskontrol inden udvælgelse. Denne label er også symbolet på den 3-årige grogaranti, der følger med alle PRIMA FÆRDIG HÆK®. Grogarantien betyder, at vi, kvit og frit, leverer en tilsvarende plante, hvis en eller flere planter mistrives eller dør inden for tre år.

GROGARANTI

Den lille PRIMA FÆRDIG HÆK® label er dit synlige bevis på, at du står med en ægte PRIMA FÆRDIG HÆK® og at du således er omfattet af vores 3-årige grogaranti. Grogarantien er gældende for alle planter fra PRIMA FÆRDIG HÆK®, såfremt plante- og pasningsvejledningen er fulgt korrekt. Læs mere om vores Grogaranti lige her.

Gro-garanti label

Nyheder

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel onsdag d. 27 marts 2024

Fordele og ulemper ved en kirsebærlaurbærhæk

Kirsebærlaurbærhækken har nogle helt særlige blade og behov for pasning. Derfor er det også vigtigt at sætte sig ind i dens fordele og ulemper, når du overvejer at købe en færdighæk. Vi har samlet det hele til dig her.
LadyInRed1

Artikel mandag d. 5 februar 2024

Blærespiræa ‘Lady in Red’ – det populære og farverige hækvalg

Vi forstår godt den stigende popularitet for Blærespiræa 'Diabolo'. Det store fokus på kreative og spændende indretningstrend indenfor er rykket ud i haven, hvor flere og flere vælger unikke hække med eventyrlige farver og blomster, og her er 'Diabolo' et perfekt match.
Planterende af jord til ligusterhæk

Artikel søndag d. 16 april 2023

Tjek jordforholdene inden du planter

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikel onsdag d. 5 april 2023

Vandingsguide – lær at vande korrekt

Vand er nøglen til succes med din færdighæk. Det er vigtigt, at du er obs. på vanding af din hæk de første 2 år. Læs her, hvad du skal gøre for at lykkedes med vanding af din hæk.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 marts 2023

Færdighæk guide

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 vigtige og gode råd til, hvordan du nemt spotter en kvalitetsfærdighæk.
Cecilie-bøg-150cm(1400×1100)

Artikel mandag d. 23 januar 2023

Plant PRIMA FÆRDIG HÆK næsten hele året rundt

Efterårs-havesæsonen er for alvor skudt i gang for plantningen af færdighæk. Med PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kan du plante færdighæk hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plant løs i vintermånederne

"Kan man plante PRIMA FÆRDIG HÆK i vintermånederne?" Det korte svar er ja - og det er der mange gode fordele ved. I denne artikel finder du svaret på, hvorfor du sagtens kan plante PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK på denne tid af året - også i frostvejr.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 19 januar 2022

Bøgehæk – en absolut hæk-favorit

Bøg er en af de mest populære hække i vores sortiment. Derfor oplever vi mange spørgsmål omkring anbefalet plantetidspunkt, håndtering, pleje og pris på bøgehækken. Alle disse spørgsmål om bøgehækken svarer vi på i denne artikel.
Danskproduceret

Artikel onsdag d. 5 januar 2022

Plant danskproduceret færdighæk nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at plante en PRIMA FÆRDIG HÆK, men det er ikke den eneste fordel, det er nemlig også godt og skånsomt for miljøet, når du vælger en danskproduceret færdighæk.
Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel onsdag d. 22 december 2021

Økonomisk gevinst ved etablering af PRIMA FÆRDIG HÆK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning. Det betød, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet. Læs her hvorfor