Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Full Star 4.9 af 5 stjerner på Trustpilot

Grogaranti på HERKULES HÆK

Vi er utrolig stolte af, at vi med vores unikke og specialiserede produktionsmetoder skaber så sunde og stærke planter, at vi nu også lancerer grogaranti på HERKULES HÆK®.

HERKULES GRO-GARANTI

Hos PRIMA FÆRDIG HÆK® har indehaver og stifter af færdighæk-konceptet, Lars Strarup, viet 32 år af sit liv til at producere dansk kvalitets-færdighæk på markerne nær Odense. Det er der kommet en helt unik forståelse for færdighæk ud af og plantekvaliteten er den absolut førende i Skandinavien på de forskellige hækkategorier. Derfor er tiden nu inde – vi udvider vores grogaranti, således HERKULES HÆK® også omfattes af denne tryghedsgaranti præcis som på PRIMA FÆRDIG HÆK®.

HVAD BETYDER GROGARANTI FOR DIG?

Gro-garanti

Grogarantien hos os er din garanti for, at du får succes med etableringen af din nye hæk – uanset graden af ’grønne fingre’. Det er ligeledes en kvalitetssikring om, at din bestilling af HERKULES HÆK® er vækstdygtig, og således ikke kun ser sund og robust ud, når den lander hos dig, men også er vital efter plantning. Skulle det – mod forventning – ske, at en eller flere af dine planter ikke trives, så sender vi nemlig kvit og frit nye planter til dig. Garantien dækker såfremt plante- og pasningsvejledningen er fulgt korrekt.

GRATIS SPECIALIST-RÅDGIVNING

Rådgivning

Vores team af færdighækspecialister står altid klar til at hjælpe og vejlede dig omkring grogaranti eller andre forhold – både telefonisk og pr. mail – så du let og hurtigt kan få succes med dine nye HERKULES HÆK®. Læs vores nemme HERKULES plante- og pasningsvejledning lige her.

 

DANSKE KVALITETS-PLANTER FRA FYN

Vores store produktion af færdighæk er planter, der er produceret på Fyn, og er således tilegnet det danske klima. Det sikrer, at det er let for dig at få succes med etablering af din færdighæk hjemme i din have, fordi hækken stortrives i det vante klima, og derfor ikke skal bruge kræfter på vækstchok pga. udsættelse for et nyt og andet klima end hækken er vant til.

Når du skal spotte en kvalitetsfærdighæk, skal du kigge efter en række forskellige parametre. En af de ting, du skal være opmærksom på, er hvor hurtigt producenten har drevet hækplanten frem, inden den kommer til salg. Er færdighækken haste-produceret, for at opnå en hurtig salgshøjde vil du opleve, at der er langt imellem grenene på planten, og det gør, at du får tynde og gennemsigtige planter.

Hækplanterne står 4 – 7 år i vores produktion, før vi sætter dem til salg. Det betyder, at vi tager os særlig lang tid om at skabe tætte og fyldige hækplanter, før vi frigiver dem til salg. Vi hæmmer bl.a. væksthastigheden yderligere ved at rodskære planterne, og det er én af grundene til, at vi producerer en helt unik tæthed i vores færdighæk-produktion. Når vi hæmmer væksthastigheden skyder sidegrenene nemlig ud tættere på hinanden, og det er netop dét, der giver dig privatliv bag hækken. Derudover sikrer vi også en tæt og fyldig hækfylde ved at klippe hækplanterne flere gange i løbet af vækstsæsonen, så hækken skyder rigtig mange nye sidegrene. Læs vores nemme færdighækguide, der gør dig i stand til at spotte en kvalitetsfærdighæk, når du er på hækindkøb.

KLIMAVENLIGE FÆRDIGHÆK

Vores store danske produktion er beliggende lidt uden for Odense ved Ringe, hvilket gør, at vi kan minimere transporttid og CO2-udledning til alle dele af Danmark. Vores lokale forankring på Fyn er vi rigtig glade for. Her har vi ca. 1 million hækplanter stående i frilandsproduktion, hvilket er skånsomt for miljøet, da vi således ikke skal bruge ressourcer på at opvarme drivhuse eller forurene ved stor-import af udenlandske planter.

KLIK HER for at gå til vores spændende HERKULES HÆK® sortiment.

Nyheder

Kirsebærlaurbær Etna plantet

Artikel onsdag d. 27 marts 2024

Fordele og ulemper ved en kirsebærlaurbærhæk

Kirsebærlaurbærhækken har nogle helt særlige blade og behov for pasning. Derfor er det også vigtigt at sætte sig ind i dens fordele og ulemper, når du overvejer at købe en færdighæk. Vi har samlet det hele til dig her.
Planterende af jord til ligusterhæk

Artikel søndag d. 16 april 2023

Tjek jordforholdene inden du planter

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikel onsdag d. 5 april 2023

Vandingsguide – lær at vande korrekt

Vand er nøglen til succes med din færdighæk. Det er vigtigt, at du er obs. på vanding af din hæk de første 2 år. Læs her, hvad du skal gøre for at lykkedes med vanding af din hæk.
Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Artikel onsdag d. 22 marts 2023

Færdighæk guide

Færdighæk er ikke bare færdighæk. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 vigtige og gode råd til, hvordan du nemt spotter en kvalitetsfærdighæk.
Cecilie-bøg-150cm(1400×1100)

Artikel mandag d. 23 januar 2023

Plant PRIMA FÆRDIG HÆK næsten hele året rundt

Efterårs-havesæsonen er for alvor skudt i gang for plantningen af færdighæk. Med PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK kan du plante færdighæk hele året rundt med undtagelse af de varmeste sommermåneder.
Ekspedition af PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel torsdag d. 17 november 2022

Plant løs i vintermånederne

"Kan man plante PRIMA FÆRDIG HÆK i vintermånederne?" Det korte svar er ja - og det er der mange gode fordele ved. I denne artikel finder du svaret på, hvorfor du sagtens kan plante PRIMA FÆRDIG HÆK og HERKULES HÆK på denne tid af året - også i frostvejr.
Cecilie-bøg-150cm(700×550)

Artikel onsdag d. 19 januar 2022

Bøgehæk – en absolut hæk-favorit

Bøg er en af de mest populære hække i vores sortiment. Derfor oplever vi mange spørgsmål omkring anbefalet plantetidspunkt, håndtering, pleje og pris på bøgehækken. Alle disse spørgsmål om bøgehækken svarer vi på i denne artikel.
Danskproduceret

Artikel onsdag d. 5 januar 2022

Plant danskproduceret færdighæk nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt at plante en PRIMA FÆRDIG HÆK, men det er ikke den eneste fordel, det er nemlig også godt og skånsomt for miljøet, når du vælger en danskproduceret færdighæk.
Carsten Knudsen Rynkeby Huse bøg PRIMA FÆRDIG HÆK

Artikel onsdag d. 22 december 2021

Økonomisk gevinst ved etablering af PRIMA FÆRDIG HÆK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte at etablere en fuldvoksen færdighæk i stedet for at plante de klassiske små tynde hækpinde ved projektafslutning. Det betød, at de sidste 7 ud af 20 eksklusive lejeboliger opført i RYNKEBY HUSE lynhurtigt blev udlejet. Læs her hvorfor
Bøg - fagus sylvatica

Artikel søndag d. 12 december 2021

5 gode grunde til at hvorfor du skal vælge bøg eller avnbøg

Bøg og avnbøg har mange fordele, som gør dem til særlig populære hækvalg i de danske haver. Vi giver dig i denne artikel 5 gode grunde til at vælge avnbøg eller bøg.